Aluminijske ograde

Aluminijske ograde modernog dizajna.

F40

F40 Aluminijska vrtna ograda savršena je za korištenje oko bazena i u vrtu. Ograda je izdržljiva, čvrsta, dugovječna, vijci se ne vide i ono sto je najbitnije – ne hrđa. Dostupne su standardne RAL boje.
F40 classic

F40 CLASSIC

F40 CLASSIC aluminijska ograda ima mnoge prednosti u usporedbi s klasičnim željeznim ogradama. Ova ograda premazana je prahom, ne zahtijeva održavanje i ima jednostavnu metodu postavljanja odnosno nije ju potrebno zavarivati. Ograda ima elegantne linije, dostupna je u standardnim RAL bojama, vijci se ne vide i ono što je najbitnije – ne hrđa.

F60

Aluminijska ograda F60 popularna je zbog svoje izdržljivosti i lakog održavanja.
Ograda je jednostavnih i elegantnih linija, vijci se ne vide i dostupna je u standardnim RAL bojama.

F60 LOUVER

F60 LOUVER aluminijske vrtne ograde praktičan su i popularan izbor za mnoge projekte zbog lakog održavanja i izdržljivosti. Nudimo niz modela koji imaju različite vrste aluminijskih profila prema vašem izboru i karakteristikama vaših projekata. 

Ograda ima elegantne linije, dostupna je u standardnim RAL bojama, vijci se ne vide i ono što je najbitnije – ne hrđa

F60V

F60V aluminijske vrtne ograde praktičan su i popularan izbor za mnoge projekte zbog lakog održavanja i izdržljivosti. Nudimo niz modela koji imaju različite vrste aluminijskih profila prema vašem izboru i karakteristikama vaših projekata.
Ograda ima elegantne linije, dostupna je u standardnim RAL bojama, vijci se ne vide i ono što je najbitnije – ne hrđa.

F76

F76 aluminijske ograde imaju elegantan izgled, čvrste su i jednostavne za postavljanje. Idealne su za stvaranje vizualno atraktivnih vrtova. Zbog čvrstog dizajna, ovi stupovi mogu se postaviti do 200 cm visine od tla.

Dostupna je kombinacija stakla, vijci se ne vide i ono što je najbitnije – ograda ne hrđa.

F100

F100 aluminijske ograde postale su vrlo popularne, prije svega zbog kvalitetnog dizajna i jednostavnog održavanja. Sustav sadrži zakošene aluminijske profile žaluzina koji poništavaju pogled izvana stoga možete uživati u privatnosti svog vrta.

Ograda ima jednostavne, čiste i elegantne linije, vijci se ne vide, ograda ne hrđa, a dostupne boje su: crna, antracit siva, bijela, krema bijela, signalno siva